Medlem

Bli medlem

För att bli medlem i VarbergsMTB välj ditt medlemskap, fyll i formuläret och betala så får du ett digitalt medlemskort via Cardskipper som du kan ha i din telefon. Ladda ner appen Cardskipper och logga in.

Familj

Familj bosatt på samma folbokföringsadress
kr 1200 År
  • Medlemskap

Medlem

Enskild medlem
kr 700 År
  • Medlemskap

Junior

Gäller till och med det år man fyller 18
kr 500 År
  • Medlemskap

Varbergs mtb medlem

Som medlem 2024:

Vi hoppas att du som medlem i Varbergs MTB uppskattar sättet vi arbetar på med förhållandevis låg medlemsavgift, subventionerade klubbkläder, inga lotterier eller andra försäljningar, en stor och omtyckt ungdomsverksamhet samt en gemensam motionsträning minst en ggr/vecka.
Vi försöker att vara en förening där alla ska trivas och där det sociala sammanhanget är allra viktigast.

För att allt detta ska fungera på bästa sätt räknar vi med (kräver) att alla medlemmar ställer upp på klubbens arrangemang så som BST, MEETINGET, PUMP-tävling och/eller ”röj-och fix-dagar). 
4 dagar/år anser vi är ett minimum av klubb-engagemang.

Vi räknar med att du som medlem i Varbergs MTB 2024 håller med om detta! Vi lever på alla medlemmars ideella insatser som genom våra arrangemang genererar så mycket inkomster, att klubben kan hålla igång en så pass stor och vid verksamhet för barn, ungdomar, motionärer och elit som vi faktiskt lyckas med. Dessutom ger engagemang såå mycket tillbaka i form av glädje, kamratskap och klubbkänsla.
För 2024 gäller främst följande dagar, då vi räknar med din arbetsinsats:

  • Vid Varbergs Mtb Meeting 20/4 2024
  • BOCKSTENSTUREN 2.0 går av stapeln den 31/8 2024. Genom att förlägga start och mål av BST i Åkulla kan vi själva rodda det allra mesta av arrangemanget och på så sätt minska utgifterna och öka inkomsterna.
  • Varbergs MTB:s Pump-tävling
Datum kommer.

medlemsförmåner

Gruppcykling

Varbergs MTB med Ulf i spetsen tar gärna medlemmarna på en tur som är utmanande och väldigt vackert i ett tempo som är känt i Varberg som "Uffe-tempo"

Klubbkläder

Som medlem så har man möjlighet att köpa subventionerade träningskläder via trimtex, shoppen öppnar upp några gånger per år.

Spinning
Spinning & mysfys

På Måndagar samlas vuxna i Lindberga skola för att köra cirkelfys tillsammans. Från V.2 kör vi även Traillöpning på banan. Efter jul kör vi ev. spinning en gång i veckan på friskis & svettis. Mer info om detta senare under inlägg försäsongsträning.