Medlem

Varbergs mtb medlem

Funderar du på att bli medlem i klubben? Tveka inte utan kom till en av våra träningar och prova på hur det är att träna med oss! Kontakta gärna någon i styrelsen före så vi kan se till att du blir väl omhändertagen. 

Vi är ju en riktigt stor, välmående och aktiv klubb men vi behöver fler som drar det hela framåt. Ju fler som drar sitt strå till stacken desto mer kan fixas och ordnas, till en mindre arbetsinsats för var och en!

Du som har lust och möjlighet att ta på dig någon form av uppgift i klubben, slå en signal till, Uffe Dovemark 0705585578. Det kan röra sig om nästan vad som helst som är positivt för föreningen! Obs! Vi behöver även flera nya in i styrelsen, då några av våra slitvargar går vidare till nya och gamla uppgifter inom klubben.

Bli medlem

För att bli medlem i VarbergsMTB välj ditt medlemskap, fyll i formuläret och betala så får du ett digitalt medlemskort via Cardskipper som du kan ha i din telefon. Du får även tillgång till Varbergsmtb’s shop där man kan handla diverse tillbehör såsom mössor mm.

Familje

Familj bosatt på samma folbokföringsadress
kr 700 År
  • Medlemskap

Medlem

Enskild medlem
kr 500 År
  • Medlemskap

Junior

Gäller till och med det år man fyller 18
kr 300 År
  • Medlemskap

medlemsförmåner

Gruppcykling

Varbergs MTB med Ulf i spetsen tar gärna medlemmarna på en tur som är utmanande och väldigt vackert i ett tempo som är känt i Varberg som "Uffe-tempo"

Klubbkläder

Som medlem så har man möjlighet att köpa subventionerade träningskläder via trimtex, shoppen öppnar upp några gånger per år.

Låna utrustning

Klubben har div utrustning som man som medlem har rätt till att låna. Vi har ex. Cyklar, cykelställ, verktyg mm

Spinning
Spinning & mysfys

På Måndagar samlas vuxna i Lindberga skola för att köra cirkelfys tillsammans. Från V.2 kör vi även Traillöpning på banan. Efter jul kör vi ev. spinning en gång i veckan på friskis & svettis. Mer info om detta senare under inlägg försäsongsträning.