Bli Medlem

Hej!
Funderar du på att bli medlem i klubben? Tveka inte utan kom till en av våra träningar och prova på hur det är att träna med oss! Kontakta gärna någon i styrelsen före så vi kan se till att du blir väl omhändertagen.

Vad det gäller ungdomsträning så har vi idag tyvärr inte möjlighet att ta emot fler, men kan ställa upp barn- och ungdomar på kölista. Se mer under klubbens ungdomssida.

Om du har bestämt dig för att bli medlem behöver du bara skicka ett mail till vårt kansli innehållande namn, person nr, bostadsadress, mobilnr (även hem nr) och e-postadress. Samtidigt betalar du in medlemmsavgiften på vårt bankgiro som märks med ny medlem och namn.

De kan vara bra att veta för dig som ansöker om att bli medlem att det kan ta några dagar innan vi svarar på mail. Vi har idag ingen kanslist som tar hand om detta utan de sköts ideellt av våra medlemmar. Ibland så kan det vara fullt upp å då kan de ta ett par dagar som sagt...

Kravet vi har på dig som medlem är att man hjälper till vid minst ett par tillfällen per år med ex. banröj, Bockstenstur, VMTB Meeting, osv.

Som betald klubbmedlem har du förmåner att köpa suventionerade cyklekläder, låna cykelställ, utnyttja ledarledda träningar samt spinning under vinter.

Bankgironummer: 5699-0195
E-post: kansli@varbergsmtb.com
Medlemsavgifter:
Medlem 500 kr
Junior 300 kr
Familj 700 kr
   

Uppdaterad 2018-08-03

Välkommen till Varbergs MTB

Klubben för alla cyklister! Vi är aktiva inom mountainbike, landsväg, downhill, bmx med mera. Vi är ett glatt gäng cyklister, allt från motionärer till elitsatsande som älskar att cykla. Delar du vårt intresse så är du mer än välkommen in i klubben!