Namnlos-presentation

Vad Händer?

Vad händer i Varbergs MTB?

Varberg 2023-04-07

Ledardag genomfördes den 1/4 med lyckat resultat. Förmiddagen spenderades med teknikövningar och gott häng, varvat med kaffe & kaka.
Lunch åts i klubbstugan med ett teoripass med tema: Gemenskap, säkerhet och information om tävlingar, träningar och administration. Eftermiddagen var det åter cykeltur i olika grupper, några var mer leriga än andra, när de kom tillbaka. Kvällen startade med en kort cykeltur till festlokalen. Där bjöds det på mat och mingel, avtackning av Emil & Kattis Abrahamsson, samt cykelquiz. Många spännande och bra samtal mellan nya och gamla ledare, mellan de olika grupperna.

Varberg MTB meeting står inför dörren. 22/4 kickar vi i Varberg igång säsongen med första tävlingen i Västgötacupen. Listorna för ansvarsområden fylls på, men är i skivande stund inte kompletta. Så kontakta Ellen Hedrén så kan du hjälpa till!
Parkering under tävlingen sker på Almersskola / Sjukhuset & Brearedshallen. Parkeringen vid klubbstugan kommer att vara avstängd.
Ställplats, vi erbjuder uppställning av husbil/husvagn på Almers skolas grusplan, utan el och toalett för 150kr/ekipage. Infart från Västkustvägen. Betalas via sportstiming.

Kattegatt minitour är träningstävling för våra barn, i kunskapsnivån Frö till Rosa! En härlig och avslappnad form för att lära sig hur det är på tävling, men i vår egen hemmamiljö. Läs mer här!

Bockstensturens kommitté arbetar på med frekventa möten och intiativ. Förarbete har redan startat med tillstånd och samarbetspartners.
Vill du komma i kontakt med BST 2.0 kommittén så maila: info@bockstensturen.nu eller besök hemsidan för mer info: https://bockstensturen.nu/Dela inlägget